عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: پیشنهاد ما به شرکت های تولیدی خودرو و به خصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی اصلی صنعت خودروسازی این است که روی ماشین های با سوخت دوگانه برقی بنزینی، دوگانه سوز و همچنین گاز سوز متمرکز شوند چراکه هم به نفع خودشان و هم به نفع مردم و آینده کشور خواهد بود.

خودروسازان ماشین های با سوخت دوم در کنار بنزین تولید کنند

موسی احمدی در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با ضرورت توسعه جایگاه های CNG  اظهار داشت: با توجه به واردات ماشین هایی که اخیرا مطرح است و حجم واردات، تولید داخل و ناترازی تولید بنزین با حجم وسایل نقلیه ای که در کشور داریم، ناچاریم به سمت جدا شدن از انرژی فسیلی و حرکت به سمت انرژی پاک حرکت کنیم. بنابراین می طلبد که سیستم های CNG را تقویت کنیم.

وی افزود: البته مشروط به این که هم زمان خودروسازان ما به این فکر بیفتند که ماشین هایی را تولید کنند که دوگانه سوز باشند یا به سمت و سوی استفاده از گاز بروند. مسئله

احمدی نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از اتفاقات خوب این است که به سمت و سویی می رویم که وسایل نقلیه را برقی کنیم؛ پس وقتی به این مساله توجه داریم باید به گازسوز کردن وسایل نقلیه هم توجه بیشتری داشته باشیم.  

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم استقبال خوبی از خودروهای دوگانه سوز خواهند داشت، گفت: در برخی موارد می بینیم رانندگان گاز کپسول را پشت ماشین می گذارند و استفاده می کنند که نشانگر این است که تقاضای گاز و استفاده از گاز در کشور زیاد است و می توان به سمت فرهنگ سازی برای استفاده از خودروهای دوگانه سوز حرکت کرد.

وی افزود: پیشنهاد ما به شرکت های تولیدی خودرو و به خصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی اصلی صنعت خودروسازی این است که روی ماشین های با سوخت دوگانه برقی بنزینی، دوگانه سوز و همچنین گاز سوز متمرکز شوند چراکه هم به نفع خودشان و هم به نفع مردم و آینده کشور خواهد بود که ما دیگر نیازی به واردات بنزین نخواهیم داشت معصل ناترازی بنزین را باید با اصلاح صنعت خودروسازی از اسقاط خودرو تا توسعه خودروهای با سوخت جایگزین بنزین حل کنیم

احمدی با اشاره به ضرورت تبدیل نفت به فراورده و جلوگیری از خام فروشی، گفت: یکی از سیاست های کلی که در کمیسیون انرژی مطرح شده است و به عنوان سیاست های کلی در برنامه توسعه هفتم هم آمده  این است که از خام فروشی در حوزه بنزین، گازوئیل و نفت فاصله بگیریم. به همین دلیل هدف ما این است که در منطقه «هاب پتروشیمی هایی» ایجاد کنیم که صنایع پایین دستی ایجاد می کنند و فراورده های پایین دستی دارند. بنابراین هم در بنزین و هم در نفت و گاز به صرفه و به صلاح مملکت است که از خام فروشی پیشگیری کنیم و صنایعی در کشور ایجاد کنیم که بتواند از نفت و گاز خام فراورده های مورد نیاز و مورد استفاده کشور را تولید کند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.